Thai Trigger Točke

THAI TRIGGER TERAPIJA je djelotvorna za najučestalije tegobe mišićnog,koštanog i nervnog sustava.

Opširnije

Tok Sen Tretman

57490369 2110061522625845 5483922927680225280 n


Tok Sen je terapeutski tretman za miofascijalne bolove. Kuckanjem tijela (upotrebom drvenog “čekića” i “tučka”), vibracije se šalju kroz živce, mišiće i vezivno tkivo za liječenje bolova u mišićima i tetivama. Lagano “kucanje” različitih intenziteta i kontakta na različitim dijelovima tijela. 

Opširnije

Duboka Masaža Psoasa

33902952 1898365260462140 8784745332064911360 n


Psoas - mišić duše - smješten duboko u jezgri našeg tijela utječe na svaki aspekt života...

Opširnije

Chi Nei Tsang: Masaža abdomena

51116962 2063196363979028 4727967915754651648 n


Chi Nei Tsang je tehnika abdominalne masaže potekla iz Taoizma, a fuzija je Tradicionalne kineske medicine i Thai tehnika masaže unutarnjih organa. U prijevodu doslovno znači “rad s energijom unutarnjih organa” ili “transformacija chi energije unutarnjih organa”.

Opširnije

Švedski Inverzijski Stol

inverzija
Gravitacija koja nas drži na Zemlji istovremeno nam zadaje i zdravstvene probleme. Svakodnevni pritisak uzrokuje kompresiju kralježnice, ostalih zglobova i unutarnjih organa. Tijelo se oporavlja noću, dok ležimo u vodoravnom položaju, ali takav oporavak nikada nije potpun. Kompresija kralježaka i zglobova ograničava dotok krvi i nutrienata, što povećava rizik ozljede i degeneracije tkiva. Unutarnji organi, koje gravitacija isto tako konstantno vuče prema dolje, s vremenom više ne mogu efikasno obavljati svoje funkcije pa se javljaju i razne zdravstvene tegobe.

Švedski inverzijski stol je suvremeno i originalno rješenje starog načina liječenja kralježnice, koje datira još iz doba Hipokrata, a zamižljeno je da umanji negativne učinke gravitacije na naša tijela. Postavljanjem tijela u inverzijski položaj u odnosu na gravitaciju (glava dolje - noge gore)...
  • ... potiče se cirkulacija u gornjim ekstremitetima i smanjuje opterećenje krvožilnog sustava donjih ekstremiteta.
  • Inverzija kontrira efektu gravitacije na naše organe, čime pospješuje njihove svakodnevne funkcije.
  • Dekompresija velikih zglobova i diskova povećava dotok krvi i nutrienata u ta tkiva, a povećava se i mobilnost tih zglobova.
  • Istežu se elastične strukture kao što su mišići, vezivno tkivo, koža, ligamenti i tetive.
Inverzijski stol preporuča se svima koji žele ostati dulje mladi, lakog koraka, brze misli i uspravnog hoda, a posebno onima koji već imaju problem s kralježnicom i velikim zglobovima.

Dogovorite terminNUAD BO RARN, Tajlandska masažaNuad Bo-Rarn, poznatiji na zapadu kao Thai Yoga masaža ili jednostavno tajlandska masaža, polazi od istočnjačke definicije zdravlja kao stanja ravnoteže između energija i njihov nesmetani protok. Ta ravnoteža proizlazi iz sklada između duha i tijela, koji u suvremenom društvu zbog ubrzanog tempa života postaje sve rjeđi ...

Opširnije

Klasična masaža
Medicinska masaža je metoda fizikalne terapije koja se sastoji od niza pokreta na tijelu, a izvodi se u svrhu:
  • Opuštanja muskulature uzrokovane nepravilnom posturom, stresom, itd.
  • Povećanja prokrvljenosti tkiva, koje često ostaje bez kisika i nutrienata zbog nedostatka fizičke aktivnosti.
  • Rehabilitacije mišića nakon fizičkih ozljeda kako bi se spriječio gubitak snage i fleksibilnosti u ozljeđenim područjima. 
  • Općenito poboljšavanje cirkulacije krvi i limfe u organizmu...

Opširnije