Švedski Inverzijski Stol

inverzija
Gravitacija koja nas drži na Zemlji istovremeno nam zadaje i zdravstvene probleme. Svakodnevni pritisak uzrokuje kompresiju kralježnice, ostalih zglobova i unutarnjih organa. Tijelo se oporavlja noću, dok ležimo u vodoravnom položaju, ali takav oporavak nikada nije potpun. Kompresija kralježaka i zglobova ograničava dotok krvi i nutrienata, što povećava rizik ozljede i degeneracije tkiva. Unutarnji organi, koje gravitacija isto tako konstantno vuče prema dolje, s vremenom više ne mogu efikasno obavljati svoje funkcije pa se javljaju i razne zdravstvene tegobe.

Švedski inverzijski stol je suvremeno i originalno rješenje starog načina liječenja kralježnice, koje datira još iz doba Hipokrata, a zamižljeno je da umanji negativne učinke gravitacije na naša tijela. Postavljanjem tijela u inverzijski položaj u odnosu na gravitaciju (glava dolje - noge gore)...
  • ... potiče se cirkulacija u gornjim ekstremitetima i smanjuje opterećenje krvožilnog sustava donjih ekstremiteta.
  • Inverzija kontrira efektu gravitacije na naše organe, čime pospješuje njihove svakodnevne funkcije.
  • Dekompresija velikih zglobova i diskova povećava dotok krvi i nutrienata u ta tkiva, a povećava se i mobilnost tih zglobova.
  • Istežu se elastične strukture kao što su mišići, vezivno tkivo, koža, ligamenti i tetive.
Inverzijski stol preporuča se svima koji žele ostati dulje mladi, lakog koraka, brze misli i uspravnog hoda, a posebno onima koji već imaju problem s kralježnicom i velikim zglobovima.

Dogovorite termin